Unicat pentru fanii Batman: Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises

Autor: Oraan Mărculescu 30 nov. 2012 Știri auto

Nu ştim dacă fanii personajului Batman se vor bucura de această asociere cu Nissan Juke, una dintre cele mai controversate maşini ale momentului din punct de vedere al designului, dar cert e că ediţia specială Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises are toate şansele să atragă atenţia.

Nu vă gândiţi la motor cu reacţie (nici măcar la mecanica de pe teribilul Nissan Juke R) ori la accesorii extravagante, cum era cazul pe maşinile din alte filme cu Batman. Juke Nismo Dark Knight Rises se mulţumeşte cu un tratament mult mai decent.

În primul rând, vopseaua negru mat va integra cu uşurinţă acest Juke Nismo în peisajul urban nocturn, iar dungile roşii de pe spoilere, praguri şi jante, un semn distinctiv al pachetului Nismo, sunt de natură să ridice semne de întrebare în rândul detractorilor micului crossover japonez.

Sub capotă, maşina beneficiază de motorul turbo de 1,6 litri şi 190 CP, perfect pentru fugăreala din oraş. Care riscă să devină un coşmar pentru cel urmărit, deoarece maşina este garnisită cu simbolul bine-cunoscut al liliacului, ca ornamente din aluminiu plasate pe grilă şi hayon.

De altfel, forma liliacului este regăsită şi ca ornament pe tapiţerie şi bord, iar în retrovizoare sunt integrate spoturi luminoase care proiectează această formă pe asfalt. Obsesia pentru Batman nu se opreşte aici: chiar şi antena de pe acoperiş are o formă care te duce cu gândul la uerchile de pe casca lui Batman.

Din păcate pentru cei interesaţi, Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises este doar un unicat. Care nu va putea fi cumpărat, ci este pus la bătaie ca şi premiu în cadrul unui concurs.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide