Unul dintre cei mai mari producători auto din lume angajează 1500 de persoane în România

Unul dintre cei mai mari producători auto din lume angajează 1500 de persoane în România

Autor: Mediafax acum 3 ani Știri

Continental vrea să crească numărul de angajaţi în România cu 1.500 de persoane, în acest an. Compania anunţă că are nevoie în special de experţi software.

Reprezentanţii Continental spun că anul acesta vor angaja 1.500 de persoane în cele şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare aflate în România.

„Sectorul automotive se află într-o continuă schimbare. Este nevoie de experţi software, precum şi cu alte competenţe care să contribuie din plin prin ideile lor inovative la dezvoltarea acestui domeniu. Vorbim despre oameni care generează idei ce aduc plus-valoare sistemelor din autovehicule. În acest an, Continental are planificată creşterea numărului de angajaţi în România cu 1.500 de persoane”, a declarat directorul general al Continental România, Christian von Albrichsfeld.

La sediul din Timişoara al Continental Automotive România a avut loc, la sfârşitul săptămânii, evenimentul ContiShowOff. Peste 3.000 de persoane au luat parte la sesiuni de test-drive cu maşini echipate cu cele mai noi tehnologii din domeniul conducerii automate şi li s-au prezentat soluţii inovative pentru interiorul autovehiculelor, precum şi produse de ultimă generaţie, dezvoltate în Timişoara.

În perioada 1999-2016, Continental a investit circa 1,2 miliarde euro în activităţile din România.

Citeşte articolul complet pe MEDIAFAX

 Comentarii
Inchide