Urmărire cu focuri de armă în Capitală. Un șofer fără permis a fost greu de oprit

Autor: ProMotor acum 1 an Știri

Un şofer în vârstă de 33 de ani din Ilfov a fost urmărit în trafic, în noaptea de marţi spre miercuri, în Capitală. Pentru a-l opri, poliţiştii au tras focuri de armă. Prins pe Autostrada Soarelui, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au încercat să oprească un şofer pe străzile Capitalei, dar acesta a accelerat și şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului pe Calea Văcăreşti, iar urmărirea a continuat pe Şoseaua Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecţia cu Bld. Liviu Rebreanu, unde poliţiştii au reuşit să depăşească maşina urmărită. Unul dintre poliţişti a coborat din maşina Poliţiei pentru a-l imobiliza pe şofer, dar acesta a demarat şi a lovit autospeciala.

În acel moment, poliţistul a tras 4 focuri de armă în plan vertical şi unul în direcţia roţilor maşinii, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliţiei rutiere.

focuri de armă

În cele din urmă maţina a fost oprită pe Autostrada Soarelui. Şoferul, aflat singur în maşină, a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere. Din cercetări a reieşit că bărbatul de 33 de ani, din judeţul Ilfov, nu are permis de conducere.

Imediat după ce a fost imobilizat, bărbatul a spus că are dureri, aşa că a fost transportat la Spitalul Pantelimon pentru investigaţii. Acesta e cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.


Sursa foto: Poliția Română


Comentarii
Inchide