Lucrările la uzina BMW din Ungaria vor demara la începutul lui 2022

Autor: Marius Vișan 05 nov. 2021 Știri auto

Primele lucrări de construcţie pentru viitoarea uzină a BMW Group din Debrecen, cum ar fi construcţia clădirii centrale de birouri şi a centrului de formare, vor demara la începutul anului 2022.

În prezent, la faţa locului sunt realizate şanţurile de scurgere a apelor pluviale, instalaţii sanitare şi diverse echipamente de infrastructură, precum şi alimentarea cu energie, drumurile de acces şi parcările pentru automobilele pur electrice care vor ieşi de pe linia de producţie a unităţii în construcţie până la jumătatea deceniului.

În 2022, echipa de construcţie şi dezvoltare a facilităţilor a BMW Group se va concentra pe construcţia unui număr de clădiri non-tehnologice, inclusiv pentru sarcinile de proiectare, certificare şi formare, precum şi pe funcţii de management şi resurse umane. În următoarele luni vor fi deschise licitaţii pentru construcţia clădirilor tehnologice precum uzina de presare, departamentul de inginerie structurală, atelierul de lustruire a caroseriilor şi sala de montaj.

La uzina din Debrecen se vor produce automobile cu sistem de propulsie electric

„Echipa care construieşte uzina noastră şi oraşul Debrecen fac o treabă excelentă. Cooperarea noastră cu conducerea oraşului şi reprezentanţii guvernului maghiar este extrem de profesionistă, toate acordurile noastre au fost îndeplinite la timp. De asemenea, sunt foarte mulţumit de progresul lucrărilor de construcţie la şantierul nostru”, a declarat Michele Melchiorre, director general BMW Manufacturing Hungary Kft. „Odată cu lucrările de construcţie a clădirii încep în 2022, intrăm în următoarea fază a dezvoltării noii noastre fabrici”, a adăugat el.

La Debrecen producţia va începe cu Neue Klasse în a doua jumătate a acestui deceniu, este vorba de o gamă nouă, revouţionară de automobile, proiectate de BMW Group pentru un sistem de propulsie electric.

Debrecen este un oraș important din Ungaria, situat la 220 km de Budapesta. Are o populație de 207.270 de locuitori și este capitala comitatului Hajdú-Bihar. Este al doilea oraș ca mărime din Ungaria, după Budapesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide