Ce se întâmplă în uzina Volvo când se aude muzică în difuzoare? VIDEO

Autor: David Andrei 29 ian. 2021 Știri auto

Seriozitate. Rigurozitate. Precizie. Astfel poate fi descrisă munca celor care lucrează la Volvo. Dar ce se întâmplă când se aude muzica în difuzoare în uzină?

GALERIE FOTO

Ei bine, totul se schimbă atunci când pornește muzica. Cei de la Volvo au lansat provocarea dansului pe hit-ul african “Jerusalema”. Imaginile au fost filmate la uzina Arvika din Suedia, acolo unde Volvo construiește utilaje.

Clipul începe cu imagini filmate în afara uzinei. Cei care manevrează utilajele de construcții au alcătuit o adevărată trupă de dans. În coregrafie au fost implicate și două excavatoare. Muncitori de toate vârstele dau din mâini și din picioare sincronizat, încercând să țină ritmul.

Dansul continuă cu sudorii din uzină, iar unul dintre specialiști face o adevărată demonstrație de breakdance, spre amuzamentul colegilor.

Dansează fără menajamente și cei cu… gabarit depășit, și cei trecuți de prima tinerețe și o fac excelent, dovedind implicarea tipică angajaților companiei.

Nici cei care lucrează în birouri nu se pot abține atunci când aud celebra melodie „Jerusalema” în difuzoare. Se ridică și fac pașii știuți din video-clipul hit-ului. Și în atelierul de vopsitorie se dansează cu pensula în mână. Tractoare galbene apar dansând la final.

VIDEO:

Provocarea lansată de Volvo nu a rămas fără ecou

Cei de la Volvo îi îndeamnă pe cei care lucrează în alte uzine să se distreze la fel.

La provocare a răspuns Brigada de Pompieri din Ojerjo, Suedia. Purtând căști și combinezoane ignifuge, pompierii se mișcă de parcă ar fi dansatori profesioniști. Ca să arate că iau totul în serios, au pornit semnalele luminoase ale autospecialelor de intervenție.

VIDEO:

“Jerusalema” este melodia interpretată de DJ-ul sud-african Master KG în compania solistei Nomcebo. Melodia lor în limba zulu. Piesa a devenit un hit la mijlocul anului trecut, iar un remix al acesteia a ajuns în topul Billboard. “Jerusalema” a fost numărul 1 în România, Belgia, Olanda și Elveția.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide