Vedete ale sportului celebrează noul Opel Astra. Modelul german este câștigătorul premiului „Volanul de Aur 2022”

Autor: Ionuț Vîlciu 11 nov. 2022 Știri auto

Noul Opel Astra este câștigătorul premiului „Volanul de Aur 2022”. Mașina este promovată de antreprenori de renume și de campioni mondiali.

A douăsprezecea generație a lui Opel Astra a câștigat premiul „Volanul de Aur 2022”. De asemenea, varianta break, Astra Sports Tourer, a fost desemnată „Mașina de familie a anului”.

Modelul german se bucură și de o campanie publicitară la care iau parte nume importante. Jürgen Klopp, Gina Lückenkemper și Niklas Kaul participă cu toții la o campanie extinsă de social media pentru noul Astra.

Opel Astra are parte de o campanie publicitară alături de campioni

Jürgen Klopp este dublu câștigător al titlului „cel mai bun antrenor al anului”, Gina Lückenkemper este dublă campioană europeană, iar Niklas Kaul este campionul mondial și european la decatlon. Cei trei campioni alcătuiesc, astfel, distribuția noii campanii pentru modelul german.

„Noul Opel Astra este un adversar puternic și a câștigat premii importante încă de la lansare, ceea ce îl face un adevărat campion. La fel ca și ambasadorii de succes ai mărcii Opel, autovehiculul întruchipează emoția și caracterul, ceea ce reprezintă o potrivire perfectă. Motto-ul noii campanii de social media derulate de Opel a fost deci unul evident”, a declarat Albrecht Schäfer, Director Marketing Opel Germania.

Klopp, Lückenkemper și Kaul sunt eroi în spotul social media din cadrul noii campanii pentru Opel Astra. Campania va fi completată de alte spoturi video cu sportivii, materiale publicate pe rețelele sociale și informații din culise.

Există destule motive pentru care noua generație de Astra a revendicat aceste premii. Noile modele au un design proaspăt, îndrăzneț, care place. Noua înfățișare este un pas important pentru noua Astra.

Noua generație a compactei are tehnologii de ultimă oră, cum ar fi cockpitul complet digital sau farurile LED adaptive. Nu în ultimul rând, clienții Astra dispun de o gamă largă de sisteme de propulsie. Astra cu cinci uși și Astra Sports Tourer sunt disponibile cu o gamă largă de motoare cu ardere internă. De asemenea, pentru prima dată, este disponibilă și o versiune plug-in hybrid. O versiune electrică urmează să fie lansată anul viitor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide