Veste bună pentru șoferi. Drumul expres Craiova – Pitești ar putea fi gata înainte de termen

Autor: David Andrei 21 feb. 2021 Știri auto

Vine o veste bună pentru șoferi. Drumul expres Craiova – Pitești ar putea fi gata înainte de termen. Tronsonul 2 este gata în proporție de 60%. Termenul de finalizare este anul 2022.

GALERIE FOTO

Tronsonul 2 măsoară aproximativ 40 de kilometric și ocolește Slatina și Balș. Acesta ar putea fi deschis circulației înainte de termenul prevăzut în contractul semnat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) cu câștigătorul licitației.

“Promisiunea constructorului este că va finaliza acest tronson până la sfârșitul anului”, a declarat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, în direct la Digi24. “Va fi gata mai repede pentru că, în acest caz, este vorba despre o pregătire mai bună a proiectului. Noi, și la minister, ne-am străduit în aceste săptămâni să rezolvăm, de exemplu, niște exproprieri. Erau câteva locuințe care ar fi trebuie demolate și am asigurat mutarea celor care locuiau acolo în anumite localități”, a explicat ministrul.

Cătălin Drulă laudă constructorul român responsabil pentru lucrările la tronsonul 2. “Are multe utilaje și foarte mulți oameni. Deci nu lucrează cu subcontractori. Și atunci au forța de a se mobiliza și de a lucra într-un ritm alert. Se poate atunci când lucrurile sunt așezate corect.”

Contractual pentru Tronsonul 3 este deja semnat cu același constructor, care va demara lucrările și acolo luna viitoare. CNAIR va comunica și numele companiei care va efectua lucrările la Tronsonul 4.

Drumul expres Craiova – Pitești ar putea fi gata la sfârșitul anului viitor.

Drumul expres Craiova – Pitești a căzut pradă hoților anul trecut

Imagini inedite au fost surprinse în toamna anului trecut în zona localității Barza din județul Olt. O dronă a filmat un furt de materiale de construcții.

Autorii furtului: o familie de romi care transportau materialele cu o căruță. Aceștia au reușit atunci să sustragă mai multe role de folie de protecție. Când au văzut drona, și-au ascuns fețele cu ajutorul propriilor tricouri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide