VIDEO: Au apărut noi imagini cu o versiune pre-serie Tesla Cybertruck

Autor: Mihai Morcovescu 25 ian. 2022 Știri auto

Programată să debuteze la sfârșitul anului curent, producția viitorului Tesla Cybertruck a fost amânată pentru 2023. Până atunci, pe Internet au apărut noi imagini cu o versiune pre-serie a camionetei electrice, ceea ce ne face să credem că, într-adevăr, americanii vor demara producția anul viitor.

În ultimele luni, camioneta cu zero emisii a lui Elon Musk a fost surprinsă în mai multe rânduri în timpul testelor. Acum, în mediul online a devenit viral un filmuleț în care apare un alt prototip Cybertruck. Acesta pare foarte apropiat de versiunea de serie.

Tesla Cybertruck, tot mai aproape de versiunea de serie

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

În imagini se poate observa aceeași siluetă futuristă și o caroserie cu linii unghiulare anunțate încă din 2019 de primul concept Cybertruck prezentat de Tesla. De asemenea, se remarcă oglinzile laterale negre și un imens ștergător de parbriz pe care l-am mai văzut și cu alte ocazii.

În continuare lipsesc mânerele portierelor, care nici nu par a fi ascunse ca la celelalte modele Tesla. În schimb, prototipul prezintă un set de jante de serie, similare cu cele de pe Tesla Model 3, și protecții din plastic în jurul pasajelor roților

Potrivit celor mai recente informații, lansareaa lui Tesla Cybertruck a fost amânată din nou. Astfel, versiunea de producție va fi prezentată cel mai probabil în primul trimestru al anului 2023 . Asta, dacă nu vom avea parte de o altă amânare.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla, Facebook/Tom Dilbeck


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide