VIDEO: Ce face un proprietar de Porsche Panamera 4S atunci când se plictisește acasă?

Autor: Mihai Morcovescu 17 mai 2022 Știri auto

Germania dispune de una dintre cele mai dezvoltate și mai mari rețele de autostrăzi din Europa, celebrele Autobahn-uri. Autostrăzile germane sunt renumite pentru faptul că are porțiuni unde nu există limită de viteză. Tocmai de aceea, autostrăzile germane reprezintă un adevărat paradis pentru șoferii cărora le place viteza.

Ce viteză a atins un Panamera 4S pe Autobahn?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

De altfel, Germania este singura țară de pe Bătrânul Continent care nu are o limită generală de viteză. În schimb, are o limită de viteză „recomandată” de 130 km/h. Dar, dacă alegi să conduci pe Autobahn cu această viteză riști să te trezești cu alți conducători auto trecând pe lângă tine ca vântul și ca gândul.

Așa s-au simțit șoferii care au condus în ziua de 13 mai pe autostrada A6 ce leagă orașele Saarbrucken, Frankfurt și Hannover. Un tânăr german a vrut să vadă dacă poate atinge viteza maximă a mașinii lui.

Este vorba despre un Porsche Panamera 4S, echipat cu motor V8 de 4,0 litri și 422 de cai-putere. Conform producătorului din Stuttgart, modelul este capabil să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 4 secunde și să atingă o viteză de top de 298 km/h.

Te invităm să urmărești filmulețul de mai jos și să vezi dacă germanul și-a atins scopul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide