VIDEO – Colecție de BMW-uri clasice, descoperită într-o reprezentanță abandonată

Autor: Marius Vișan 17 mart. 2022 Știri auto

O colecție de BMW-uri clasice și alte mașini a fost descoperită într-un atelier abandonat al unui dealer din Tarragona, Spania.

Concesionarul și-a încetat activitatea în jurul anului 2010. De atunci, proprietarul a mutat colecția de vehicule în această locație. Mașinile depozitate aici variază de la modele banale la rarități, scrie Carscoops.com. Echipa de la canalul de Youtube M539 Restorations a vizitat depozitul.

Majoritatea vehiculelor sunt atât de pline de praf, încât culoarea nu se poate cunoaște cu ușurință fără a arunca o privire pe plăcuța de identificare a fiecărei mașini. De exemplu, frumoasa combinație de culori a unui BMW 318i E30 care stătea în paragină din 2008 era imposibil de distins fără a șterge mizeria acumulată.

Mai multe mașini și motociclete au fost descoperite într-o reprezentanță abandonată din Spania

Alături de 318i, mai există și un E30 325i Cabriolet care a acumulat doar 25.929 km de când a ieșit din fabrică. În acest garaj a mai fost depozitat, de asemenea, și un BMW 850i E31 cu motor V12.

”Perla coroanei”, să spunem așa, este un BMW M5 E28, ascuns în spatele unor cutii cu piese Vespa. Fiind bunicul tuturor super-sedanurilor, M5 a fost cel mai rapid sedan de serie din lume la momentul lansării sale. Asta se datora motorului său cu șase cilindri în linie de 3,5 litri și 286 de cai putere. Soarta lui M5 este transpusă în multe dintre vehiculele din colecție, inclusiv în cazul unui M3 E30.

Germania nu a fost singura țară reprezentată în această colecție, chiar vizavi de prăfuitul 318i se aflau două modele italiene – o Lancia Gamma și o Alfa Romeo GTV6. De asemenea, există mai multe motociclete, un Seat 131, un Citroen Mehari și chiar un Jeep Cherokee.

Vehiculele, precum și diversele piese auto, vor fi scoase la vânzare în viitorul apropiat.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: M539 Restorations / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide