VIDEO: Dacia Duster, într-un test comparativ cu Lada Niva și cu Suzuki Jimny. Cum s-a descurcat?

Autor: Mihai Morcovescu 14 ian. 2022 Știri auto

SUV-ul românesc Dacia Duster, cel mai accesibil off-roader din Europa, a fost supus la un interesant test-drive comparativ. Modelul produs la Mioveni a provocat la duel pe doi dintre rivalii săi direcți. Este vorba despre Lada Niva și Suzuki Jimny.

La test au participat un Dacia Duster facelift4WD cu motor 1.5 dCi de 115 CP, un Jimny echipat cu un benzinar de 1,5 litri și 110 CP și Niva cu clasicul motor pe benzină de 1,7 litri și 85 CP.

Cum s-a descurcat în „comparativ” Dacia Duster facelift?

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noul Duster facelift a fost lansat în vara anului trecut. SUV-ul autohton a primit o serie de detalii stilistice specifice noii identități vizuale Dacia. Acestea au debutat în premieră pe noile Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Astfel, blocurile optice integrează luminile de zi în formă de „Y” cu noua semnătură luminoasă Dacia. Duster facelift este primul model al producătorului român echipat cu semnalizatoare cu LED pe față. Tehnologia este utilizată și pentru luminile de întâlnire automate, dar și pentru iluminarea plăcii de înmatriculare.

Dacia Duster facelift beneficiază de o gardă la sol de 214 mm în versiunea cu sistem de tracțiune integralăî 4WD.

Te invităm să urmărești „comparativul” realizat de britanicii de la Carwow pentru a vedea cum s-a descurcat Duster-ul nostru.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide