VIDEO. Flota de „pitici” a ministrului Adrian Curaj

Autor: Gandul.info acum 7 ani Știri auto

 

Miniştrii din Guvernul condus de Dacian Cioloş au probabil cel mai impresionant şi variat „parc auto” dintre toate Guvernele României. De la limuzine germane sport la SUV-uri grele, de la compacte ieftine la motoare hibride sau piese de muzeu, miniştrii au de toate, însă predomină maşinile germane.

Am scris şi despre maşina de lux a ministrului de Finanţe Anca Dragu, dar cel care iese în evidenţă este însă ministrul Educaţiei, Adrian Curaj. 

Nu prin lux sau calitatea maşinilor, ci prin volum: profesorul a cumpărat nu mai puţin de trei Opel Corsa, fabricate în 2007. Câte una pentru el, soţia şi fiica sa. „Era o ofertă bună şi le-a luat”, a fost explicaţia oferită pentru Gândul, prin intermediul biroului de presă. 

Citeşte şi VIDEO – FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

Ministrul Educaţiei, profesorul Adrian Curaj, este însă cel care iese în evidenţă în domeniul auto, dintre toţi miniştrii cabinetului Cioloş. Curaj a cumpărat nu mai puţin de trei Opel Corsa fabricate în 2007, la care se adaugă un Ford Focus fabricat în 2012.

Am contactat Ministerul Educaţiei, crezând că avem de-a face cu o greşeală de tipar în declaraţia de avere a ministrului, însă purtătorul de cuvânt ne-a confirmat: ministrul Adrian Curaj are într-adevăr trei (3) Opel Corsa, pe care le-a cumpărat pentru el, soţia sa şi fiica sa. „Era o ofertă bună şi le-a luat”, a fost explicaţia transmisă gândul de biroul de presă de la Educaţie.

Modelul de Opel din 2007, deţinut de Adrian Curaj în trei exemplare, valorează în prezent în jur de 3.000-4.000 de euro, iar preţul unui Opel Corsa nou pleacă de la 11.000-12.000 de euro (model mai nou decât cele deţinute de ministru).

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Citeşte şi VIDEO. Asta e maşina de lux a ministrului Anca Dragu

Citeşte şi TÜV Report 2015 – cele mai fiabile maşini second hand din Germania

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 – Cea mai bizară maşină din 2015

Citeşte şi 7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti

Citeşte şi VIDEO Asta este Maşina Anului 2016 în România – PLUS: TEST-DRIVE

Citeşte şi FOTO – VIDEO. Tuning din anul 1980. Zece accesorii opţionale cu care se puteau ”răsfăţa” clienţii Daciei 1300
Comentarii
Inchide