VIDEO. Întâmplare uimitoare în Bucureşti. Un bărbat a fost reţinut cu forţa de controlorii RATB

Autor: Marius Vișan 08 dec. 2015 Știri auto
VIDEO. Întâmplare uimitoare în Bucureşti. Un bărbat a fost reţinut cu forţa de controlorii RATB

 

Vinerea trecută, un bărbat a fost reţinut cu forţa de trei controlori RATB, informează Dcnews.ro. Acest incident reflectă modul total depăşit în care acţionează controlorii RATB. Incidentul de vineri a decurs astfel: bărbatul prins fără bilet a fost amendat de controlori. Bărbatul a vrut să achite amenda şi le-a dat o bancnotă de 100 de lei, unul dintre controlori i-a eliberat cardul de suprataxă, un al doilea controlor i-a dat restul 50 de lei, iar ulterior, i-a dat restul şi cel care îi tăiase chitanţa de suprataxă.

După ce bărbatul şi-a primit cardul de suprataxă şi cei 100 de lei a vrut să plece, doar că angajaţii RARB şi-au dat seama de greşeală şi l-au reţinut cu forţa, rezultând o îmbrânceală care a atras atenţia trecătorilor.

Întregul incident poate fi văzut în filmuleţele alăturate. 

Citeşte şi VIDEO – Noua maşină a Regelui Mihai

Citeşte şi GALERIE FOTO. D33, un concept italienesc care trebuia să relanseze Dacia

Citeşte şi Taxa auto ar putea fi transformată în impozit anual, fără reduceri pentru maşinile vechi

 

 

 

VIDEO ŞOCANT: Bărbat sechestrat de controlorii RATB în Bucureş…

 

Posted by DCnews on Thursday, December 3, 2015

 

 

Contactaţi de jurnaliştii de la B365.ro, reprezentanţii RATB au declarat că au demarat o anchetă în acest caz. „Când am văzut filmuleţul dimineaţă l-am informat pe directorul general, care a dispus constituirea urgentă a unei comisii de anchetă. Directorul general a zis că nu tolerează asemenea comportament şi vom trata cu maximă exigenţă acest caz, întrucât ne afectează imaginea şi nu este corect ceea ce s-a întâmplat. Ei trebuiau să-şi desfăşoare activitatea de control conform sarcinilor de serviciu. În urma audierii martorilor vom constata ce s-a întâmplat mai exact în acest caz. Comisia anchetează în amănunt toate aspectele care ţin de acest caz. În funcţie de ceea ce constată comisia se vor propune măsurile ce trebuie luate în cazul celor doi controlori. Regulamentul intern prevede sancţiuni, de la avertisment, la reducerea salariului şi până la concediere”, a declarat, pentru B365.ro, Constantin Tobescu.

De altfel, dacă tânărul va depune plângere împotriva controlorilor, aceştia riscă să li se întocmească dosar penal pentru lipsire de libertate.

 

Sursă video Dcnews.ro via Facebook

Citeşte şi Limuzina de 60.000 de euro cu care se plimbă Mitropolitul Ardealului. GALERIE FOTO

Citeşte şi VIDEO PROMOTOR. Cum se fabrică Dacia – o incursiune în fabrica mărcii româneşti

Citeşte şi Noul Fiat Tipo, concurentul care ”îi suflă în ceafă” Loganului. Prezentare şi GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide