VIDEO – Momentul în care podul din Genova se prăbuşeşte a fost surpins de camerele video. 43 de persoane au murit, printre victime fiind şi doi români

Autor: Mediafax 21 aug. 2018 Știri auto
VIDEO – Momentul în care podul din Genova se prăbuşeşte a fost surpins de camerele video. 43 de persoane au murit, printre victime fiind şi doi români

Cel puţin 43 de persoane au murit după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10 din Italia în apropierea oraşului Genova, potrivit celui mai recent bilanţ anunţat de Ministerul italian de Interne, relatează cotidianul Corriere della Sera.

Două dintre persoanele decedate sunt de naţionalitate română, a confirmat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe.

Momentul prăbuşirii a fost surprins de camere de supraveghere. Prăbuşirea este vizibilă de la secunda 00:40, respectiv 01:20, din două unghiuri.

 

 
Unul dintre cei doi români morţi în Italia, după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10, din apropierea oraşului Genova, este din Curtişoara, judeţul Gorj. Bărbatul de 35 de ani lucra în Franţa, ca şofer, iar anul acesta plănuia să se căsătorească, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Tânărul care şi-a pierdut viaţa în teribilul accident din Italia este din oraşul Bumbesti-Jiu, din satul Curtişoara. Era la muncă, el lucra în Franţa, avea o cursă pe lună pe care trebuia să o ducă pe rută de Italia şi din păcate soarta l-a dus într-un moment nefericit, într-un loc nepotrivit. Era la serviciu, era şofer pe o camionetă. Mai are o soră”, a spus Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti-Jiu.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide