VIDEO: Se poartă pantofii cu stopuri şi flăcări… de la Prada

Autor: Dan Vache acum 8 ani Știri

După cum bine ştiţi, nu este prima dată când vă prezentăm o pereche de încălţăminte destinată sexului frumos ce a fost inspirată din lumea automobilistică. Însă, spre deosebire de colecţia Lamborghini Gallardo Superleggera Carbon Fiber Heels, care nu era decât o imagine generată pe calculator sau pantofii Opel Agila, expuşi la un magazin din Amsterdam doar pentru a promova modelul german, noua colecţie de la Prada este accesibilă oricărui cumpărător.

Colecţia specială de primavară-vară 2012 de la Prada pune accentul pe design-ul maşinilor din anii ’50, aplicând pantofilor şi sandalelor de vară o serie de elemente reprezentative, amintind de Cadillac-uri sau hot-rod-uri, cum ar fi stopurile conice şi inserţiile cromate, sau pictarea cu flăcări.

Cei care vor dori sa achiziţioneze o astfel de „piesă de colecţie”, trebuie sa fie însă pregătiţi! Aşa că nu le faceţi promisiuni iubitelor, decât în cazul în care sunteţi dispuşi să scoateţi din buzunar aproximativ 1.450 dolari pentru o singură pereche.Comentarii
Inchide