VIDEO: Skoda a publicat un teaser cu noua Fabia Monte Carlo

Autor: Mihai Morcovescu 08 feb. 2022 Știri auto

Actuala generație a modelului Skoda Fabia va primi în curând o versiune de top Monte Carlo pentru piețele din Europa. După ce a dezvăluit primele schițe de design cu noul său model de clasă mică, producătorul ceh a dat publicității și un teaser video. Noua Fabia Monte Carlo își va face debutul pe 15 februarie.

Skoda Fabia Monte Carlo va primi motorul 1.0 TSI de 150 CP

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noua versiune Fabia Monte Carlo va fi vârful de gamă a actualei Fabia și va primi doar update-uri vizuale. Astfel, pachetul estetic va conține jante supradimensionate, cel mai probabil de 18 inch. Această dimensiune este deja disponibilă și pe alte versiuni ale modelului standard.

Modelul 2022 va păstra tema în două nuanțe, roșu și negru, care se va regăsi și la interior. Aici, clienții vor beneficia de scaune sport, volan, schimbător de viteze și frână de mână îmbrăcate în piele și ornamente din plastic care imită fibra de carbon. Display-ul tactic al sistemului de infotainment va avea o grafică dedicată.

Din punct de vedere tehnic noua Fabia Monte Carlo ar putea primi motorul turbo 1.0 TSI. Una dintre schițele de design anterioare ne dezvăluia un schimbător pentru o cutie de viteze manuală cu șase trepte.

Dar, având în vedere că cehii nu intenționează să readucă pe piață versiunea RS a Skodei Fabia, este de așteptat ca propulsorul să fie oferit în varianta de 150 de cai-putere, asociat unei transmisiii automate DSG. În același timp, este posibil ca noua ediție Monte Carlo să primească o suspensie sport mai rigidă, care va coborî garda la sol.

Cehii nu au dezvăluit prețurile, însă este de așteptat ca modelul să nu coste sub 20.000 de euro. Acesta este prețul de pornire pentru versiunea standard Fabia în echiparea Style cu motor 1.0 TSI cu transmisie DSG.

Debutul oficial al noii Skoda Fabia Monte Carlo se va produce peste o săptămână, pe 15 februarie. Livrările vor debuta la scurt timp după lansare.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Skoda


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide