Video șocant – Momentul în care un motociclist este lovit în plin de o mașină

Autor: ProMotor 20 feb. 2020 Știri auto

Un motociclist a fost lovit în plin de un șofer teribilist. Acesta mergea tare pe viraje. Într-o curbă, șoferul a intrat pe contrasens și l-a spulberat pe cel care se afla pe două roti. Sunt imagini care vă pot afecta emotional.

Galerie foto

Un impact violent a avut loc pe o șosea virajată din California. Bărbatul aflat la volanul unui BMW M6 se deplasa cu viteză mare când a luat foarte larg o curbă exact în momentul în care, din sens opus, se apropia un alt autoturism și un motociclist. Șoferul teribilist a atins ușor autoturismul, dar a intrat frontal în motocilistul care se deplasa regulamentar. Șoferul a ieșit singur din BMW. Acesta a suferit doar răni minore.

Paramedicii sosiți la locul accidentului i-au acordat motocilistului primul ajutor și l-au transportat de urgență la spital. Câteva zile mai târziu, tânărul posta pe rețelele de socializare, fericit că a scăpat ieftin. Acesta s-a ales cu o încheietură fracturată și alte câteva fracturi la piciorul stâng, dar medicii i-au promis că se va recupera complet.

Motociclistul și-a filmat propriul accident cu un Go-Pro montat pe cască. Camera sa a fost găsită la locul accidentului, printre bucăți de mașină și motocicletă. Alte două vehicule au fost lovite în același incident.

O altă filmare, realizată de șoferul care se afla în spatele mașinii care a provocat accidentul, a apărut în mediul online la scurt timp.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide