VIDEO: Spaniolii au supus noua Dacia cu șapte locuri la testul elanului. Cum s-a descurcat modelul românesc?

Autor: Mihai Morcovescu 14 mai 2022 Știri auto

Cel mai nou model pe care l-a lansat Dacia este Jogger, o mașină de familie care și-a făcut debutul anul trecut, la Munchen. În momentul de față, este cea mai accesibilă mașină nouă cu șapte locuri disponibilă pe piața europeană.

Cum s-a descurcat Dacia Jogger la testul elanului?

Noua Dacia Jogger are lungimea unui break și oferă un spațiu generos la interior asemenea unui crossover. Mașina este asamblată la uzina Mioveni a constructorului român. Evident, nu este cea mai dinamică ofertă, însă oferă un raport decent preț-calitate. Dar, acoperă, oare, cerințele de bază atunci când vorbim despre comportament rutier?

Spaniolii de la Km77 au supus noul Jogger la testul elanului, o adevărată provocare pentru orice mașină. Acesta certifică dacă un autoturism se comportă corect și sigur atunci când evită un obstacol apărut brusc pe carosabil.

Testul se realizează doar pe asfalt uscat, cu un traseu pe care sunt amplasate conuri de semnalizare astfel încât să simuleze diverse obstacole, drumul și marginile carosabilului. Acesta este considerat trecut cu succes atunci când mașina parcurge traseul fără să lovească nici un con, la o viteză de 77 km/h.

Te invităm să urmărești filmulețul de mai jos pentru a vedea cum s-a descurcat Dacia Jogger.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia, capturi video km77


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide