VIDEO: Tesla a livrat un Model 3 Performance fără plăcuțe de frână. Reacția producătorului este incredibilă!

Autor: Mihai Morcovescu 22 ian. 2022 Știri auto

Tesla este fără doar și poate un brand inovator, însă producătorul american de automobile electrice comite câteodată și unele erori. Iar acestea nu sunt deloc mici dacă este să judecăm prin prisma a ceea ce a pățit o clientă americană cu al său Model 3 Performance.

Reprezentanții Tesla au spus că este un zgomot specific lui Model 3!

 

April Gilmore, o șoferiță din Tampa (Florida), și-a achiziționat un Tesla Model 3 Performance. Mașina i-a fost livrată spre finalul anului trecut. Încă din prima zi de utilizare femeia s-a lovit de o situație absolut bizară.

În timp ce conducea, April a auzit un zgomot metalic ce venea de la roata stânga-spate. Deoarece sunetul persista și devenise deranjant, mai ales pe perioadele de frânare, americanca a contactat reprezentanța Tesla de unde achiziționase mașina.

Cei de la firmă i-au transmis că o inspecție va putea fi făcută de abia peste trei săptămâni. De asemenea, aceștia i-au cerut să filmeze defectul constatat. Femeia nu a stat mult pe gânduri și a decis să meargă la un service autorizat.

Nu mică le-a fost mirarea specialiștilor de acolo să constate că mașina cu zero emisii nu avea o plăcuță de frână pe roata cu pricina! Ulterior, mașina a fost dusă la reprezentanță pentru inspecție, unde s-a confirmat defectul din fabrică.

În primă instanță, reprezentanții Tesla au asigurat-o pe April că un astfel de zgomot este caracteristic modelului pe care ea îl deține. Într-un final, aceștia au recunoscut eroarea din fabrică.

Pentru că reparația nu poate fi efectuată curând, April a declarat că va demara procedurile pentru returnarea automobilului.

 

Sursa: The Drive

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide