VIDEO. Teste de siguranţă pe Volvo S90. Superman şi-ar cumpăra o astfel de maşină

Autor: Marius Vișan 12 feb. 2016 Știri auto

 

 

Superman este cunoscut pentru puterea lui supranaturală, vederea cu raze X şi capacitatea de a zbura. Dacă ar fi să-i dăm şi o maşină să o conducă, noul sedan de lux Volvo S90 ar fi marca cea mai potrivită. Siguranţa pe care o oferă acest automobil este fabuloasă. 

Cele mai noi teste de impact făcute pe un autovehicul Volvo au scos la iveală lucruri remarcabile despre această maşină. 
Lucrurile cheie de reţinut după vizualizarea clipului sunt că în cazul unui accident frontal pasagerii vor rămâne nevetămaţi. În videoclip veţi vedea că după impact parbrizul nu suferă nicio zgârietură, iar acoperisul nu prezintă semne de deformare, dovedind că Volvo S90 este de o robusteţe demnă de admiraţie.

La începutul lui decembrie abia apăreau imaginile oficiale ale modelului S90. Dacă atunci eram super încântaţi de ce ne oferea Volvo, după ce am văzut şi testele de siguranţă suntem de-a dreptul impresionaţi. 

Acum Volvo poate liniştit să ”atace” vechea gardă germană de maşini de lux. Cu acest model suedezii continuă lupta cu BMW Seria 5, Audi A6, Jaguar XF şi noul Mercedes E-Class. 

S90 urmează oarecum, din punct de vedere al dotărilor, aceeaşi traiectorie ca şi fratele său mai mare, modelul XC90 . S90 utilizează acceaşi platformă şi aceleaşi linii de motoare cu patru cilindri. Din punct de vedere al designului partea din faţă a lui S90 este dominată de noile blocuri optice interesante, o grilă impunătoare, şi un profil extrem de elegant.

Testul de siguranţă îl puteţi vedea AICI


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide