Video: Un copil cade din portbagajul unei mașini într-o intersecție aglomerată

Autor: George Cristea 23 feb. 2021 Știri auto

Camerele de supraveghere dintr-o intersecție aglomerată au surprins momentul în care un copil cade din portbagajul unei mașini. Imaginile sunt incredibile.

Intră în Galeria FOTO

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată momentul terifiant în care portbagajul unui monovolum se deschide în momentul în care mașina pleacă de la semafor. Un băiețel care pare să aibă în jur de 3-4 ani se rostogolește pe asfalt. Numai norocul face ca acesta să nu fie lovit de celelalte mașini care veneau din spate.

Întâmplarea incredibilă a avut loc într-o intersecție din orașul chinez Fuyang din provincia Anhui pe data de 19 februarie. Pe imagini se mai observă cum copilul încearcă să prindă din urmă mașina părinților, pătrunzând în intersecția aglomerată. Părinții nu observă că au pierdut prețioasa „încărcătură” decât în momentul în care mașina se pregătește să intre pe un pod de cealaltă parte a intersecției.

Din fericire întreaga scenă se termină cu bine. În imagini se observă cum un motociclist se apropie din lateral de copil și îl protejează până în momentul în care acesta este luat de unul dintre părinți. Potrivit declarațiilor acestuia, incidentul s-a produs după ce copilul s-a cățărat în portbagaj și a deschis hayonul din interior.

Un copil cade din portbagajul unei mașini: Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva

Nu este prima oară când se întâmplă acest lucru în China. În urmă cu cinci ani, o altă scenă parcă trasă la indigo s-a produs în provincia chineză Jiangsu. În acest caz bunicul conducea mașina, iar copilul a făcut aceleași manevre – s-a cățărat în portbagaj și a deschis hayonul. Un detaliu inedit din investigație a fost faptul că mașina suferise un accident din spate iar reparația a fost făcută, cel mai probabil, necorespunzător.

Este încă un avertisment pentru părinți să impună copiilor să stea fixați într-un scaun omologat, așa cum prevede legea. Scuza că odrasla „nu vrea să stea” nu ține – copilul trebuie obișnuit cu scaunul de mașină încă din primele momente ale vieții. Este important ca părinții să nu repete cele mai frecvente greșeli care pun viața copiilor în pericol.

Mai trist este că, din mașini cad tot felul de obiecte, nu doar copii. Într-un incident bizar, un sicriu cu tot cu conținut a căzut dintr-o mașină mortuară la Arad. Iar destul de recent pe autostrada Timișoara Lugoj s-a dezlănțuit haosul după ce un porc a căzut dintr-o mașină. Nu doar morții și porcii cad din mașini, ci și oamenii în toată firea, care ar trebui să gândească măcar sporadic. O tânără din Marea Britanie a căzut pe o autostradă circulată din mașină după ce ieșise pe geam ca să se filmeze.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide