VIDEO: Un Duster se șicanează în trafic cu o betonieră. Ce s-a întâmplat cu cei doi „piloți”?

Autor: Mihai Morcovescu 01 apr. 2022 Știri auto

Șicanările în trafic sunt la ordinea zilei, iar un astfel de incident petrecut recent între o Dacia Duster și o betonieră se putea termina tragic. Din fericire, ambele mașini au rămas pe roți, însă cei doi conducători auto au rămas pietoni.

„Duelul” rutier s-a sfârșit la poliție

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Din păcate, în trafic există foarte mulți șoferi care se cred stăpânii șoselelor având impresia că sunt profesioniști în materie de condus. De obicei, șicanările în trafic constau în frâne bruște în fața unui automobil pentru a-l intimida pe șofer.

Astfel de manevre nesăbuite prezintă un grad foarte ridicat de periculozitate. Dacă sunt făcute la viteze mari se pot solda chiar cu pierderi de vieți omenești. În plus, dacă faci o asemenea imprudență în fața unui autovehicul de mare tonaj, lucrurile pot lua o turnură cu adevărat tragică. Un tir, un camion sau un alt astfel de vehicul este mult mai greu de oprit, iar în cazul unei coliziuni tot autoturismul va avea cel mai mult de suferit.

Un astfel de incident a avut loc pe o autostradă din Polonia, între o Dacia Duster și o betonieră. Nu se știe ce s-a întâmplat anterior. Este posibil ca șoferul Daciei să fi depășit mașinile prin dreapta, iar cel de la volanul betonierei să nu fi agreat manevra și să fi răspuns printr-o șicanare.

Cert este că șoferul SUV-ului românesc a schimbat banda de deplasare fără să se asigure, tăindu-i calea betonierei. Șoferul acestuia a fost nevoit să frâneze violent pentru a evita impactul. Șoferul de pe betonieră a făcut tot posibilul pentru a depăși Duster-ul, iar apoi l-a împiedicat prin manevre extrem de periculoase să treacă în fața lui. La un moment dat este chiar pe punctul de a-l arunca în afara șoselei.

Toată această nebunie s-a încheiat la poliție, unde „piloții” au fost amendați și li s-a suspendat permisul de conducere. Mai jos sunt imaginile și vă lăsăm să judecați voi este vinovat.

Sursa: Autoblog.pl

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide