VIDEO. Un polițist a reușit să oprească un șofer de TIR beat, care circula haotic

Autor: Daniel Samoilă 28 dec. 2021 Știri auto
VIDEO. Un polițist a reușit să oprească un șofer de TIR beat, care circula haotic

Ministerul Afacerilor Interne a publicat o postare în care laudă inițiativa unui agent de poliție. Acesta se afla în timpul său liber, însă a observat pe un Drum Național cum un șofer de TIR circula haotic și le punea viața în pericol celorlalți participanți la trafic.

Incidentul s-a petrecut duminică, 26 decembrie, pe DN 79, în judeţul Bihor. TIR-ul era condus de un șofer din Belarus, care s-a urcat la volan beat.

Pe filmarea surprinsă de un participant la trafic se poate observa șoferul TIR-ului circula în zig-zag. În cele din urmă, TIR-ul a lovit un cap de pod și s-a oprit.

Foto – antena3.ro

Ce alcoolemie avea șoferul TIR-ului

Agentul de poliție, pe numele său Alin, împreună cu un alt șofer, au alergat imediat spre cabina TIR-ului. Polițistul a reușit să-l scoată din cabină pe șofer, care devenise chiar recalcitrant.

Agentul de poliție i-a confiscat cheile și în acel moment a ajuns și un echipaj de poliție, care era de serviciu în acea zi.

Potrivit ebihoreanul.ro, șoferul din Belarus ar fi avut o alcoolemie de 1,38 în aerul pur expirat şi a fost dus la Spitalul din Salonta, pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: promotor



Comentarii
Inchide