VIDEO: Un șofer de Tesla Model Y evită un accident printr-o manevră incredibilă

Autor: Mihai Morcovescu 11 ian. 2022 Știri auto

Un șofer de Tesla Model Y din China poate fi desemnat încă de pe-acum șoferul anului după ce a reușit să evite un accident printr-o manevră incredibilă. Încercarea la care a fost supus asiaticul a fost, în fapt, un test al elanului efectuat în condiții reale.

Testul elanului cu Tesla Model Y în condiții reale

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

În videoclip se poate vedea cum respectivul șofer conduce regulamentar pe o arteră cu trei benzi. La un moment dat, la unul dintre scuaruri, apare brusc o Honda CR-V. Conducătorul acesteia pătrunde pe celălalt sens de mers fără să se asigure fix în fața lui Model Y.

Din fericire, șoferul din automobilul american cu zero emisii are o prezență de spirit incredibilă. El reacționează perfect, frânează scurt. după care efectuează o manevră de evitare ca la carte, evitând milimetri impactul cu Honda de culoare albă.

În fracțiuni de secundă, proprietarul lui Model Y este nevoit să mai facă încă o manevră bruscă de evitare. Astfel, el a reușit să evit un impact violent cu un autobuz care circula pe prima bandă.

Vezi în filmulețul de mai jos manevra incredibilă prin care șoferul de pe Tesla Model Y a evitat producerea unui grav accident.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide