VIDEO: Un vlogger rus s-a făcut „remarcat” după ce a aruncat în aer un BMW M5 Competition

Autor: Mihai Morcovescu 09 feb. 2022 Știri auto

Un cunoscut vlogger rus s-a aflat zilele trecute în centrul atenției după ce a aruncat în aer un BMW M5 Competition. Acesta actvivează în mediul online sub numele de LITVIN. El a vrut în acest mod să comemoreze un alt vlogger, care și-a pierdut viața într-un accident produs în noiembrie 2021, în centrul Moscovei.

Modelul BMW M5 Competition fusese pierdut într-o cursă ilegală

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Vlogger-ul rus Mihail Litvin a devenit celebru acum un an după ce a incendiat un Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ nou-nouț. Gestul extrem a fost un mod de protest împotriva unui dealer local al mărcii germane, care a refuzat să-i repare mașina.

Câteva luni mai târziu, Litvin a făcut o altă nebunie. El s-a urcat la volanul unui Porsche Taycan cu care a trecut prin vitrina unui showroom. El a motivat că ar fi încurcat pedalele. Acum, rusul este din nou în centrul atenției după ce a aruncat în aer un BMW M5 Competition!

Sedanul de lux îi aparţinea unui prieten, care l-a pierdut în urma unei curse ilegale. Acest nou gest nebunesc al lui Litvin a fost făcut şi din alt motiv. El a ținut să-l comemoreze pe un alt vlogger, Said Gubdenskii, care în noiembrie anul trecut şi-a pierdut viaţa într-un accident produs în centrul Moscovei. Acesta conducea un BMW M4 Competition.

În filmulețul de față,  Litvin poate fi văzut conducând mașina prin zăpadă și oprindu-se pe un câmp. Apoi, el o stropește cu benzină și începe să tragă în direcția mașinii cu săgeți aprinse. După câteva tentative nereușite, el lovește în plin BMW-ul, care explodează. Se pot vedea bucăți din automobil care cad la câțiva pași de vlogger.

Videoclipul a devenit rapid viral. În trei zile de la publicare a fost vizionat de aproape 6 milioane de utilizatori ai platformei YouTube.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide