Viitoarea Dacia Logan, în teste pe șoselele din România. Prototipul camuflat a fost fotografiat de șoferi

Autor: ProMotor 08 iun. 2020 Știri auto

Dacia Logan este testate pe șoselele din România. Mașina camuflată a fost fotografiată în trafic de șoferi. Sedanul va fi dezvăluit oficial în această vară sau cel târziu în toamnă.

GALERIE FOTO

Cea de-a treia generație Dacia Logan a intrat pe ultima sută de metri înaintea prezentării oficiale. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în toamnă, la Salonul Auto de la Paris. Dar salonul a fost deja anulat din cauza pandemiei de coronavirus, așa că Dacia nu mai are niciun motiv să aștepte.

Mai mulți șoferi s-au întâlnit în trafic cu viitoarea Dacia Logan. Prototipul poartă camuflajul alb-negru specific. Aceasta se afla în compania a ceea ce pare să fie un Renault Twingo, de asemenea îmbrăcat în folia cu model alb-negru.

Ambele prototipuri, care au apărut deja pe site-ul Carscoops, poartă numere speciale, care indică faptul că este vorba despre vehicule aflate în probe. Șoferii le-au surprins într-un sens giratoriu, nu departe de uzina de la Mioveni.

Ce e nou la cea de-a treia generație Dacia Logan?

Atât cât permite camuflajul, putem observa că cea de-a treia generație Dacia Logan are o grilă nouă, asemănătoare cu ceea ce știm de la Dacia Duster, faruri mai înguste și stopuri cu dispunere vertical.

Pentru a-i induce în eroare pe cei care observă mașina în trafic, cei de la Dacia au ales o soluție inedită. Au amplasat, sub camuflaj, mai multe bandouri, atât pe lateral, cât și pe capotă, care îi asigură mașinii o siluetă bizară.

Mașina va păstra proporțiile predecesorului, deși va avea la bază o versiune simplificată a platformei CMF-B, pe care sunt construite și Renault Clio, și Renault Captur și care permite implementarea unor sisteme de propulsie electrificate. Astfel, ar putea ajunge pe piață, anul viitor, și un Logan hibrid.

Și Dacia Sandero se află în teste în România

Și Dacia Sandero a fost surprinsă în teste în România. Săptămâna trecută, un cititor ne-a trimis imagini cu mașina camuflată, rulând pe șoseaua de centură a Timișoarei.

Și Sandero trebuia prezentat în toamnă la Paris, dar presa franceză a anunțat că Renault va accelera ultima etapă de dezvoltare și va dezvălui mașina în această vară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide