Vision Mercedes-Maybach 6 e cel mai frumos lucru din lume – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Știri

 


Săptămâna aceasta, la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, California, germanii de la Maybach îşi va încânt publicul, în premieră, cu versiunea Coupe denumită Vision Mercedes-Maybach 6, scrie Carmagazine.co.uk

Producatorul german de automobile a lansat trei teasere pe social media, anunţând dezvelirea maşinii la prestigiosul eveniment din California. Însă, se pare că nu a mai avut răbdare şi au mai dat drumul în online la mai multe imagini cu Vision Mercedes-Maybach 6. 

Fotografile teaser ne dezvăluie impunătoarea faţă a noii maşini Maybach, a cărei grilă de dimensiuni considerabile nu am mai văzut-o pe alte modele.

Aşa cum era de aşteptat, maşina poartă o formă familiară, adoptând o siluetă similară cu ale altor concepte Mercedes, inclusiv Maybach Excelero din 2004, Grand Turismo Vision, şi chiar conceptul IAA.

Cabina, izolată de exterior prin cele două uşi tip gullwing, pare a fi un sanctuar tehnologic. Acesta dispune de un display enorm de-a lungul lăţimii parbrizului, în timp ce lipsa elementelor transmisiei ar putea indica un sistem de propulsie electric.

Vom afla cu siguranţă mai multe informaţii despre acest vehicul uimitor, odată ce Mercedes îl va dezvălui oficial.

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide