Un vitezoman s-a ales cu două pedepse într-un timp record. Cum a reușit această ”performanță”?

Autor: Marius Vișan 04 mai 2021 Știri auto
Un vitezoman s-a ales cu două pedepse într-un timp record. Cum a reușit această ”performanță”?

Un șofer din Berlin a comis, într-un timp foarte scurt, două fapte pentru care va plăti scump. S-a întâmplat în ziua de duminică, în Berlin.

După ce tânărul de 21 de ani a fost surprins în timpul unei curse ilegale de mașini, acesta ar fi oferit polițistului bani pentru a-l împiedica să-i dea o amendă. Acum, nu numai că a primit amendă pentru participarea la cursa ilegală, dar va fi cercetat și pentru încercarea de a mitui un ofițer de poliție.

Curse ilegale de mașini în Berlin

Ofițerii au observat două mașini sport în cartierul Marienfelde din Berlin care rulau cu motoare turate, care erau clar implicate într-o cursă ilegală.

În încercarea de a fugi de poliție, se pare că au demarat în viteză și au trecut pe culoarea roșie a semaforului. În cele din urmă, unul dintre vitezomani, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a oprit. El se afla într-un Ford Mustang. Celălalt șofer a fugit.

Vitezomanul a vrut să mituiască poliția cu bancnote de 500 de euro

După ce a fost prins, tânărul de 21 de ani nu a vrut să comenteze acuzația. Potrivit poliției, el a întrebat însă dacă se va schimba ceva dacă va scoate din buzunar un pachet de bancnote de 500 de euro. Ofițerii au reacționat imediat și l-au acuzat de tentativă de mituire.

Un judecător a dispus retragerea permisului de conducere și confiscarea mașinii. Era mașina tatălui său, a scris poliția pe Facebook. După ce și-a lăsat datele personale, tânărul de 21 de ani a fost lăsat să plece.

Sursă știre: rtl.de

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Polizei Berlin


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide