Volkswagen a început ultima etapă de testare a noului Golf 8

Volkswagen a început ultima etapă de testare a noului Golf 8

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

Noul Golf se aproprie de linia de start, marcând cea de-a opta generaţie a unuia dintre cele mai populare automobile din lume. Acest bestseller, fabricat în peste 35 de milioane de unităţi, va pătrunde într-o nouă eră cu ajutorul inovaţiilor digitale şi de design: cea a condusului electric, a unui ecosistem interior complet digitalizat şi conectat, a condusului asistat de tehnologii, precum şi a funcţiilor şi serviciilor fundamentate online.

Camuflajul redat de dungile albe şi negre permite privitorilor să observe un automobil în cinci uşi şi impunător, fără să mascheze modelul acestuia, imposibil, de altfel, datorită ADN-ului vizual inconfundabil. Mai mult, denumirea modelului este integrată discret pe uşile laterale ale automobilului.

Camuflajul nu expune, însă, detaliile fine ale noului design. Klaus Bischoff, Director de Design Wolkswagen, spune despre vehicul că: „Momentan, nu vom dezvălui toate detaliile noului Golf, dar vă puteţi face o idee destul de clară despre eleganţa şi armonia cu care a fost proiectat. Generaţia următoare va atrage cu siguranţă toate privirile!”.

Cea de-a opta serie Volkswagen Golf va fi lansată, în premieră mondială, în toamna lui 2019.

Citeşte şi

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge – VIDEO

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion – GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

 Comentarii
Inchide