Volkswagen a publicat imagini din timpul testelor cu noua generație Amarok

Autor: Promotor 26 apr. 2022 Știri auto

Divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a dat publicității un set de fotografii cu câteva prototipuri ale noii generații Amarok. Acestea sunt însoțite de o serie de informații referitoare la viitoarea camionetă germană.

Noul Volkswagen Amarok va fi mai lung și mai înalt decât actualul model

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Viitorul pick-up german va folosi aceeași platformă ca noul Ford Ranger, ca parte a colaborării dintre cei doi producători de automobile. Noul Amarok va avea o lungime de 5,35 metri, cu 10 centimetri mai mult comparativ cu actualul model.

Ampatamentul va crește la 3,27 metri (pentru varianta cu cabină dublă), ceea ce înseamnă un plus de 17,5 centimetri. Aceeași variantă de caroserie va fi cu 2 milimetri mai înaltă decât actuala generație și va măsura 1,88 metri. În schimb, va fi mai îngust cu 34 milimetri, urmând să măsoare 1,91 metri. Totodată, sarcina maximă utilă a fost crescută la 1.200 kilograme, iar capacitatea de remorcare va fi de 3.500 kilograme.

În afară de modelul cu cabină dublă, Volkswagen intenționează să comercializeze noul Amarok și într-o variantă cu cabină simplă. În același timp, clienții din Europa vor putea alege dintr-o configurație cu tracțiune spate sau cu tracțiune integrală.

Dimensiunea jantelor va varia între 17 și 21 de inch, în funcție de nivelul de echipare. Vor fi cinci echipări: Base, Life, Style, Panamericana și Aventura. Ultimele două vor fi versiuni premium. Panamericana va avea caracter off-road, iar Aventura va fi orientată către utilizarea pe șosea.

Ca dotări, cele mai bine echipate versiunil ale lui Amarok vor oferi până la 30 de funcții de asistență pentru șofer. De asemenea, acestea vor beneficia de împreună faruri matrix LED și de un sistem audio Harman Kardon. Sistemul de infotainment va fi Ford SYNC4 și va oferi ecrane de 10,1 și 12 inch, inclusiv un instrumentar de bord de 8 inch

În funcție de piața de desfacere, Amarok va avea disponibile până la cinci motorizări: patru diesel și una pe benzină. Noul Volkswagen Amarok va fi dezvăluit în vara acestui an, iar producția va demara la sfârșitul lui 2022, la uzina din Pretoria (Africa de Sud).

Sursa: Volkswagen

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen



Comentarii
Inchide