Cum arată și cât costă un Volkswagen CC din 2014 deținut de un român în Miami

Autor: ProMotor 06 apr. 2020 Știri auto

Youtuberul Andy Popescu a prezentat într-unul din vlogurile sale povestea unui tânăr din Brașov ajuns în Miami care deține un Volkswagen CC.

Clipul este filmat chiar în traficul din Miami, iar tânărul povestește cum este viața în America din perspectiva unui iubitor de mașini.

El și-a cumprat un Volkswagen CC cu motor 2.0 litri turbo benzină, fabricat în anul 2014, cu transmisie manulă. Este ceva destul de rar pentru SUA, unde majoritatea mașinilor au transmise automată. A plătit pe mașină 9.700 de dolari, iar în momentul achiziției autoturismul avea la bord 60.000 de mile.

Tânărul care deține acest Volkswagen este din Brașov, dar s-a mutat de câteva luni în SUA. El a vrut o mașină unică în peisajul auto din Miami, iar pentru asta a ales o mașină produsă în Europa, pe care și-a pus niște jante enorme care întroc priviri pe stradă atunci când iese la plimbare.

Clipul reușește să descrie bine atmosfera străzilor din Miami unde pasionații de mașini se salută și schimbă complimente la semafor.

Galerie foto cu Volkswagen CC în Miami

Cum arată și cât costă un Volkswagen CC din 2014 deținut de un român în Miami

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube, Instagram



Comentarii
Inchide