Volkswagen deschide comenzile pentru „Passatul electric”. Noul ID.7 pornește de la 57.000 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 28 aug. 2023 Știri auto

Volkswagen dă startul precomenzilor pentru noul sedan electric ID.7. Noul model se laudă cu până la 621 de kilometri de autonomie.

Producătorul german anunță că a deschis oficial listele de precomenzi pentru înlocuitorul electric al lui Passat. Noul sedan electric ID.7 oferă 621 de kilometri de autonomie electrică, iar prețurile pornesc de la 56.995 de euro.

Noul Volkswagen ID.7 poate fi rezervat, după ce producătorul auto german a deschis lista de precomenzi pentru modelul electric. Noul ID.7 va fi disponibil în nivelul de echipare pro, care include o baterie de 77 kWh, care ar trebui să asigure autonomia declarată de 621 de kilometri. Acumulatorul va alimenta un singur motor electric, montat pe puntea spate, care dezvoltă 286 CP și 545 Nm.

Printre echipamentele incluse în standard pe noul ID.7 se numără aeratoarele electrice ale sistemului inteligent de climatizare, o premieră pentru modelele Volkswagen. De asemenea, nivelul de echipare Pro mai include și dotări precum head-up display cu realitate augmentată, sistem de navigație Discover Pro Max, jante de 19 inch și sistem de acces fără cheie.

Noul Volkswagen ID.7 este succesorul electric al lui Passat

În funcție de dorințele clienților, noul ID.7 poate fi echipat opțional cu un plafon panoramic cu sticlă inteligentă care poate deveni transparentă sau opacă prin apăsarea unui buton sau printr-o comandă vocală.

În standard, ID.7 este dotat cu sisteme de asistență precum pilot automat, pentru menținerea benzii, pentru situații de urgență, asistent pentru traficul lateral, vedere în spate și avertizare prezență trafic la ieșire și sistemul Area View cu o cameră video. De asemenea, echiparea Pro include și pachetul Interior Package, care adaugă scaunele ergoActive cu reglaj electric și cu funcție de memorie.

Clienții pot alege și Interior Package Plus, care include airbag-uri suplimentare, sistem audio Harman Kardon cu 12 difuzoare, precum și un amplificator cu 16 canale și un subwoofer. De asemenea, scaunele ergoActive primesc și propriul lor sistem de climatizare.

Pentru exterior, clienții pot alege pachetul opțional Exterior Package, care include faruri LED Matrix, geamuri spate fumurii și deschidere a portbagajului printr-un senzor montat sub bara de protecție. Pachetul Exterior Package Plus adaugă un sistem de direcție progresivă și amortizoare controlate electronic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide