Volkswagen ne dezvăluie partea posterioară a viitoarei generații Amarok (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 06 iun. 2022 Știri auto

Divizia Vehicule Comerciale din cadrul Volkswagen continuă campania de promovare a viitoarei generații Amarok. Producătorul german publică de această dată un video teaser care ne dezvăluie partea din spate a camionetei.

Debutul noului Volkswagen Amarok a fost fixat pentru 7 iulie

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Oficialii companiei din Wolfsburg au publicat în ultimele luni o serie de imagini-teaser cu noua generație Amarok. De această dată, germanii au publoicat pe pagina oficială de Twitter un videoclip prin intermediul căruia ne este dezvăluită partea posterioară a mult-așteptatului pick-up.

La finalul filmulețului apare hayon-ul de mari dimensiuni al compartimentului de încărcare. Pe toată lățimea ușii este inscripționat cu litere mari numele „Amarok”. În partea din stânga-jos apare indicativul V6, iar în dreapta 4Motion, ceea ce denotă că avem de-a face cu versiunea de top cu tracțiune integrală.

De asemenea, se disting un set de stopuri foarte subțiri, care au primit o nouă semnătură LED în forma literei C. În plus, noua generație va primi noi blocuri optice frontale, care integrează o tehnologie inovatoare ce reglează automat intensitatea luminii pe faza lungă. Lumina se ajustează în funcție de traficul din sens opus, de iluminatul stradal, de luminile semaforului și de luminile viratoare.

Noul Volkswagen Amarok este dezvoltat pe arhitectura T6 care este utilizată și de actualul Ford Ranger. Ca gabarit, viitoarea camionetă germană va fi mai mare comparativ cu actualul model.

Potrivit primelor informații, modelul vârf de gamă va fi propulsat de motorul diesel V6 de 3,0 litri de pe noua generație Ford Ranger. Unitatea va livra 250 CP și 600 Nm de cuplu. Toate motorizările vor fi combinate cu sisteme de tracțiune pe puntea spate sau integrală permanentă AWD.

În momentul lansării, Amarok va fi disponibil în cinci niveluri de echipare. Debutul oficial al noii iterații a fost fixat pentru data de 7 iulie.

Sursa: Twitter/Volkswagen

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide