Se vinde un Volkswagen Passat rulat care costă cât un Mercedes sau BMW nou. Și acesta nu e prețul final!

Autor: David Andrei 28 iul. 2020 Știri auto

Se vinde un Volkswagen Passat rulat care costă cât un Mercedes-Benz Clasa C sau un BMW Seria 3 cu echipare bună. 46.563 de euro este prețul său. Și aceasta nu este suma finală pe care o va plăti cumpărătorul.

GALERIE FOTO

Acesta este un Volkswagen Passat care costă cât o limuzină premium. Mașina este produsă anul acesta, a fost înmatriculată, pentru prima dată, în luna martie, dar a parcurs deja 10.000 de kilometri.

Sedanul are motor 2.0 TDI, care dezvoltă 190 de cai putere, cuplat la o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj și la un sistem de tracțiune integrală 4MOTION.

Modelul vopsit în argintiu este echipat cu jante din aliaj, volan multifuncțional, navigație și scaune încălzite. În lista de dotări expusă în anunțul de pe autovit.ro nu este menționată însă, o cameră de marșarier, ci doar senzori de parcare în față și în spate. Acest Passat mai are oglinzi electrice și geamuri electrice față.

Care va fi prețul final pentru acest Volkswagen Passat rulat?

Cele 46.563 de euro solicitate de vânzător pentru acest Volkswagen Passat rulat nu reprezintă prețul final. Mașina se află, la această oră, într-un parc auto din Germania. Astfel, cumpărătorul va fi nevoit să plătească și pentru transportul sedanului german, dar și comisionul de transport.

Pentru că este vorba despre o mașină cu preț de peste 40.000 de euro, conform grilei, la prețul comunicat în anunț se va adăuga 5%.

Transportul va fi efectuat cu autorul unui auto trailer. Mașina va sosi în țară în aproximativ 7-9 zile din momentul în care un client anunță că vrea să o achiziționeze.

Pentru prețuri asemănătoare, cei care doresc un sedan se pot îndrepta către segmentul premium. De exemplu, un BMW Seria 3 Plug-in Hybrid nou-nouț este chiar mai accesibil: pornește de la 42.661 de euro. Un Mercedes-Benz Clasa C, în versiune C 220 d 4MATIC costă aproximativ la fel: 44.850 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide