Volkswagen prezintă trei concepte noi bazate pe Golf și ID.4

Autor: Adrian Somai 02 nov. 2022 Știri auto

Volkswagen a publicat recent fotografii cu mai multe concepte noi ce urmează să fie prezentate în cadrul SEMA, evenimt organizat în Statele Unite. Conceptele au la bază mai multe modele de serie din gama producătorului german, printre care și Golf sau ID.4.

Totodată, constructorul german a mai pregătit și alte concepte bazate pe anumite modele de serie care nu se comercializează pe plan european, cum ar fi Atlas sau Taos. Ambele modele sunt disponibile pe piața auto din Rusia și din America de Nord.

Volkswagen GTI Accesories

Volkswagen GTI Accesories este primul concept prezentat cu această ocazie peste Ocean, concept care are la bază versiunea de performanță GTI a modelului Golf. Conceptul a fost construit de așa natură încât să pună în prim plan o serie întreagă de accesorii noi, printre care un spoiler nou, bare de protecție noi cu un design ceva mai agresiv și un set de jante noi cu dimensiuni de 20 de inci, de culoare neagră. Conceptul se mai poate lăuda și cu niște frâne îmbunătățite și cu o gardă la sol mai joasă. Nu în ultimul rând, modelul este echipat și cu un portbagaj extern amplasat pe plafon.

Volkswagen ID.4 Accesories

Germanii au păstrat aceeași rețetă și pentru următorul concept prezentat la SEMA, bazat de această dată pe modelul cu zero emisii ID.4. Conceptul este echipat cu un set de jante cu dimensiuni de 18 inci cu anvelope de teren și cu bare montate pe acoperiș pentru transport. În partea din spate mai putem observa un suport pentru transportul bicicletelor. De asemenea, toate roțile sunt prevăzute cu apărători de noroi.

Volkswagen ID.4 EV Drone Command

Așa cum îi spune și numele, acest concept a fost gândit în așa fel încât să servească drept centru de comandă mobilă pentru drone. Este un concept de nișă, practic, fiind creat special pentru autoritățile locale din Tennessee Valley care se ocupă cu monitorizarea dronelor. Mașina a fost modificată pentru a putea avea un spațiu de depozitare special pentru drone în portbagaj. De asemenea, este echipată cu un încărcător portabil.

Sursa: Carscoops 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide