Volkswagen T-Roc cu 100.000 KM, vândut de BT Leasing. Mașina este bine accesorizată și costă 25.000 de euro – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 10 iul. 2023 Știri auto

SUV-urile sunt la mare căutare atât pe piața mașinilor noi, cât și pe cea a mașinilor rulate. Volkswagen are o gamă vastă de model SUV, iar T-Roc este unul dintre cele mai populare dintre ele.

Vremurile în care lumea căuta un sedan sau un break spațios încep să apună, deoarece piața migrează către SUV-uri. Indiferent de talia acestora, clienții le preferă pentru garda la sol mai mare, poziția la volan mai înaltă, dar și pentru sentimentul de siguranță pe care îl conferă aceste mașini mai înalte.

Unul dintre cele mai populare SUV-uri compacte este Volkswagen T-Roc, un model care își împarte platforma tehnică cu Golful. Bineînțeles, este mai înalt, are un aspect mai robust și oferă atuurile căutate de clienții acestui tip de mașină. În România, prețurile pentru Volkswagen T-Roc încep de la 24.241 de euro. Acest preț se aplică variantei de bază, echipată cu motorul de 1,0 litri și 110 CP.

Volkswagen T-Roc second-hand, bine accesorizat, puțin rulat

BT Leasing are în lista de mașini recuperate un Volkswagen T-Roc din 2018, cu 111.972 de kilometri, mașină bine echipată, cu un motor pe motorină destul de puternic.

Mașina este produsă în 2018, ceea ce înseamnă că este un exemplar timpuriu. Chiar dacă are 5 ani vechime, mașina arată foarte bine, neavând urme de accidente, îndoituri sau zgârieturi. Este dotată cu jante de dimensiuni mari, ce îi conferă un aspect mai sportiv. De asemenea, mașina dispune de faruri cu tehnologie LED, stopuri LED, senzori de parcare atât în față, cât și în spate, dar și de o cameră de marșarier.

La interior, acest T-Roc are scaune textile, volan cu comenzi îmbrăcat în piele, dar și încălzit, tablou de bord complet digital și un sistem de infotainment cu ecran mare. Sub acesta regăsim comenzile climatizării și două porturi USB.

Mașina este dotată cu motorul de 2,0 litri, pe motorină, care produce 150 CP și este conectat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj. În plus, dispune și de tracțiune integrală, având lângă selectorul transmisiei și un rotor prin care se pot selecta mai multe moduri de condus.

Prețul cerut pentru acest Volkswagen T-Roc din 2018 este de 25.704 de euro cu TVA inclus, puțin mai mult decât prețul unui T-Roc nou, în echiparea de bază. Ce ați alege dintre cele două variante?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide