Volkswagen Tiguan Black Edition – SUV-ul german primește ornamente negre și geamuri cu tentă de 90%

Autor: Ionuț Vîlciu 06 mart. 2023 Știri auto

Volkswagen a lansat o ediție specială pentru SUV-ul Tiguan, intitulată Black Edition. Acesta primește ornamente negre și geamuri fumurii.

Chiar dacă suntem în așteptarea unui noi generații a SUV-ului compact Tiguan, Volkswagen a decis să mențină în atenția publicului actuala generație cu ajutorul unei noi ediții speciale. Intitulată simplu și sugestiv Black Edition. Ediția limitată este disponibilă doar pe piața din Marea Britanie și este poziționată între echiparea R-Line și versiunea de performanță Tiguan R.

Ediția limitată Black Edition se ridică la nivelul numelui său și face din Volkswagen Tiguan un vehicul cu un aspect foarte misterios. Se remarcă geamurile fumurii, care au o tentă de 90%, ceea ce înseamnă că va fi aproape imposibil să vezi ce se află pe locurile din spate, prin urmare pasagerii dispun de mai multă intimitate, iar mașina de un aspect mai agresiv.

Tiguan Black Edition are la bază pachetul R-Line, așa că împarte cu acesta kit-ul de caroserie ceva mai agresiv față de o versiune standard, dar care acum a devenit negru. Inserțiile din plastic din bara de protecție, capacele oglinzilor, barele de pe acoperiș, grila frontală și evacuările sunt negre complet negre. Întregul pachet este complet de un set de jante de 20 de inch, finisate cu negru, denumite Suzuka Black.

Volkswagen Tiguan Black Edition – All black și la interior

Același tratament a fost aplicat și interiorul SUV-ului, care a primit ornamente finisate cu negru pentru planșa de bord și pentru portiere. Și plafonul este finisat cu material negru, iar pachetul mai include și scaune sport încălzite, volan încălzit, un instrumentar de bord digital și un ecran central cu diagonala de 9.2 inch.

Volkswagen Tiguan Black Edition poate fi comandat în Anglia fie cu motorul de TSI de 1,5 litri și 150 CP, fie cu motorul de 2,0 litri TDI, tot de 150 CP. Pe parcursul acestui an vor mai apărea încă trei versiuni de motorizare. Versiunea Black Edition are un preț de bază de 37.325 de lire sterline (42.194 de euro).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide