Volkswagen Tiguan SE R-Line Black RiNo – Proiectat pentru aventuri

Autor: David Andrei 09 apr. 2021 Știri auto

Volkswagen Tiguan SE R-Line Black RiNo pare cel mai agresiv Tiguan construit vreodată. Este totuși gândit ca o mașină de familie. Ce are special?

GALERIE FOTO

SUV-ul Volkswagen Tiguan a fost transformat într-un break cu look agesiv de către Jamie Orr de la Orchid Euro. Tiguan SE R-Line Black RiNo are nume inspirat de un cartier al artiștilor și proiectat cu gândul la aventură.

“Bicicletele speciale pentru incursiuni montane sunt bune pe teren accidentat, dar merg bine pe orice suprafață. Exact așa este și Tiguan”, au explicat reprezentanții companiei de tuning. “Este o mașină capabilă să meargă cu tine într-o aventură.”

Și pentru a confirma acest aspect, în partea posterioară a fost montat un suport pentru bicicletă. În portbagaj au apărut sisteme speciale de ancorare a accesoriilor, cum ar fi căștile, de exemplu. Un compresor de aer apare în portbagaj, în compania unei benzi LED luminoase.

Tuner-ul a ales jante Rotiform OZR de 20 de inci cu anvelope Continental SportContact 5P. Și suspensiile au fost modificate pentru ca mașina să stea mai aproape de sol. O alegere oarecum ilogică în contextul aventurilor în afara asfaltului.

Volkswagen Tiguan SE R-Line Black RiNo – un look agresiv

Volkswagen Tiguan SE R-Line Black RiNo a primit și un nou sistem de evacuare cu terminații de culoare neagră, cu finisaj lucios, pentru a se asorta cu vopseaua mașinii. În partea posterioară și-a făcut apariția un eleron nou. Experții în tuning au echipat modelul cu etriere Big Brake Kit cu șase pistoane. Din lateral se pot observa și pragurile din aluminiu.

“Am vrut să scot în evidență liniile puternice ale caroseriei acestui model. Atunci când oamenii observă stilul său și performanțele impresionante, vor înțelege de ce această mașină este capabilă de o excursie la munte sau una la supermarket”, explică Jamie Orr.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide