Volkswagen Touareg în valoare de 370.000 lei, descoperit de polițiștii de frontieră

Autor: ProMotor 14 oct. 2022 Știri auto
Volkswagen Touareg în valoare de 370.000 lei, descoperit de polițiștii de frontieră

Un autoturism în valoare de 370.000 lei, căutat de autoritățile din Marea Britania, a fost descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca Volkswagen Touareg, căutat de autoritățile din Marea Britanie, aflat în posesia unui cetățean român.

În ziua de 13.10.2022 polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, ocazie cu care a fost descoperit un autoturism marca Volkswagen Touareg, în posesia unui cetățean român, identificat pe raza localității Constanța.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autoritățile din Marea Britanie. Autoturismul, evaluat la aproximativ 370.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana



Comentarii
Inchide