Volkswagen va cuceri China cu 8 modele ID până în 2023

Autor: ProMotor 06 nov. 2020 Știri auto

Germanii de la Volkswagen intenționează să vândă în China opt vehicule electrice din seria ID până la sfârșitul anului 2023.

Primul model ID pe care constructorul german îl va vinde în Republica Populară este crossover-ul ID.4. În această săptămână, au fost introduse două variante ale crossover-ului, ID.4 X și versiunea sportivă ID.4 Crozz. Producția lui ID.4 X este gestionată de asocierea producătorului auto cu SAIC Motor, în timp ce ID.4 Crozz este asambla prin asocierea companiei VW cu grupul chinez FAW.

ID.4 X este cu 20 de mm mai lung și cu 11 de mm mai înalt decât Crozz, dar are același ampatament ca fratele său. Există câteva modificări la exterior, în special diferite faruri, stopuri și bare de protecție.

VW nu a anunțat specificații tehnice pentru duo-ul din China, dar a confirmat că cele două fabrici care construiesc modelele ID.4 au o capacitate anuală de 300.000 de vehicule fiecare.

Directorul executiv VW Group China, Stephan Wollenstein, a confirmat că producătorul auto va introduce șase alte modele ID în China, dar nu a precizat ce formă vor lua acestea.

O posibilitate evidentă pentru producătorul german este să înceapă să vândă hatchback-ul compact ID.3 și în China. Un alt candidat ar putea fi viitorul ID.5, care își împărtășește caracteristici tehnice cu ID.4, și care a fost recent spionat la Nurburgring.

Despre modelul Volkswagen ID.4

Pentru prima oară, Volkswagen oferă un SUV propulsat complet electric, modelul ID.4, care generează zero emisii locale. ID.4 îmbină de asemenea toate avantajele pe care clienții le apreciază la SUV-uri. Designul său simplu, fluid, inspiră de la prima privire. Acest autovehicul electric sportiv și puternic demonstrează și o accelerație impresionantă.

Versiunea europeană a lui ID.4 este produsă la fabrica Zwickau. De asemenea, Volkswagen lansează pe piață un pachet complex, denumit We Charge, care le permite clienților să își încarce autovehiculul electric într-un mod sustenabil, conectat și confortabil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: VW



Comentarii
Inchide