Volvo recheamă mașini în service în România

Autor: Marius Vișan 17 iun. 2021 Știri auto

ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) informează posesorii de mașini Volvo privind desfășurarea unei campanii de rechemare în service.

6 autoturisme Volvo XC40 (model 2021) din România sunt rechemate în service

Volvo Cars a decis să inițieze o campanie activă de service pentru un număr limitat de autoturisme Volvo XC40 (model year 2021).

În urmă investigațiilor Volvo Cars a identificat o posibilă problema la securizarea ansamblului de servo-frână. Slăbirea strângerii a două piulițe poate cauza în anumite situații zgomot și reducerea performanței de frânare. În România nu s-au raportat accidente.

Campania constă în înlocuirea piulițelor afectate și strângerea lor la cuplul recomandat de către producător. Acțiunea identificată la nivel internațional sub numărul R10070 a fost inițiată pe dată de 28.01.2021 și este valabilă până la dată de 31.12.2051.

Au fost identificate un număr de șase autoturisme Volvo înregistrate în această campanie pe teritoriul României.

Intră în GALERIA FOTO

Alte 166 de autoturisme Volvo sunt rechemate în service

Volvo Cars a decis să inițieze o campanie activă de service pentru un număr limitat de autoturisme Volvo S60, V60, V60CC, S90, V90, V90CC, S90L, XC60 și XC90 (model year 2019-2020).

În urmă investigațiilor Volvo Cars a identificat că, în cazuri foarte rare, siguranță de 15A (Amperi) a pompei de alimentare cu combustibil se poate arde.

În cel mai rău scenariu arderea acestei siguranțe poate conduce la oprirea motorului termic și imposibilitatea pornirii acestuia. Un mesaj de avertizare va fi afișat în instrumentele de bord în acest caz.

În situația în care autoturismul este Plug-În Hybrid există posibilitatea ca șoferul să oprească în condiții de siguranță sau să continue deplasarea în funcție de nivelul de încărcare a bateriei de înalta tensiune.

Campania constă în instalarea unei siguranțe de 20A (Amperi). Acțiunea identificată la nivel internațional sub numărul R10100 a fost inițiată pe dată de 25.05.2021. Aceasta este valabilă până la dată de 30.06.2051.

Au fost identificate 166 autoturisme Volvo înregistrate în această campanie pe teritoriul României.

În România nu s-au raportat accidente.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: VOLVO


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide