Volvo S90 este mașina perfectă pentru cei ce s-au plictisit de Seria 5. Ofertă BT Leasing pentru un exemplar cu 63.000 KM

Autor: Ionuț Vîlciu 16 aug. 2023 Știri auto

Volvo S90 este cel mai mare sedan din oferta producătorului suedez. Mașina oferă siguranță, dotări și materiale premium și motoare care ajung la puteri de peste 400 CP.

Introdus în 2016 pentru a înlocui vechiul Volvo S80, noul S90 și versiunea sa break V90 folosesc arhitectura SPA, pe care am văzut-o prima data pe noul XC90. Sedanul de clasă mare al suedezilor concurează cu modele precum BMW Seria 5, Audi A6 sau Mercedes-Benz Clasa E.

Având o lungime de 4.963 mm, o lățime de 1.879 mm și un portbagaj cu un volum de 500 de litri, S90 este o mașină spațioasă și confortabilă, mai ales pentru cei ce vor să parcurgă distanțe lungi. Pentru că are un ampatament lung de aproape 3 metri, mașina oferă foarte mult spațiu la interior, astfel că și cei ce vor călători pe locurile din spate au spațiu foarte mare, în special pentru picioare.

Cât costă un Volvo S90 cu 63.000 KM la bord?

BT Leasing are în parcul de mașini recuperate un Volvo S90 din anul 2018, care a parcurs 63.605 kilometri și care se prezintă într-o stare estetică foarte bună. Fiind o echipare Momentum, nu are aceleași ornamente cromate extinse precum un Inscription sau kitul de caroserie mai agresiv al versiunii R-Design.

Chiar și așa, este o mașină cu un design elegant, cu faruri full LED, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, care arată bine chiar și la 7 ani de la lansare. La interior, mașina are tapițerie din piele maro și ornamente cu aspect de aluminiu. Printre dotări se numără clima automată cu două zone, scaune încălzite și volan încălzit, banchetă cu încălzire pe două trepte, camere 360 și pilot automat.

Sub capotă se află motorul de 2,0 litri, pe benzină, care dezvoltă 190 CP. Motorul este conectat la o transmisie automată cu 8 rapoarte, care transmite puterea exclusiv către puntea față. Prețul cerut pentru acest exemplar din 2018, cu 63.605 kilometri la bord este de 32.547 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide