Volvo XC70 costă 3.000 de euro pe Mobile.de. Modelul și-a dovedit rezistența într-un impact frontal cu un TIR – VIDEO

Autor: Marius Vișan 12 mai 2022 Știri auto

Numele Volvo este sinonim cu siguranța. Centura de siguranța în trei puncte este considerată o piatră de temelie în ce privește siguranța pasagerilor, Volvo fiind un pionier în acest domeniu.

Pe lângă asta, mașinile produse de brandul suedez sunt printre cele mai sigure de pe piață. Cel mai cunoscut model în această categorie este SUV-ul Volvo XC90, însă el nu este sigurul care oferă o protecție sporită în caz de impact.

Conform unui clip apărut cu câțiva ani în urmă, și fratele său, Volvo XC70, și-a dovedit calitățile de mașină rezistentă.

Fiind cele mai sigure break-uri construite vreodată de Volvo, XC70 beneficiază de o gamă completă de caracteristici de siguranță, inclusiv sistemul standard de protecție împotriva impactului lateral (SIPS) cu airbaguri laterale și cortină gonflabilă (IC), centuri de siguranță cu pretensionatoare pirotehnice la toate locurile, precum și sistemul de fixare ISO-FIX pentru scaunele de siguranță pentru copii orientate spre spate.

Volvo XC70 întruchipează tot ceea ce a făcut din Volvo liderul mondial în materie de break-uri premium și nu numai. XC70 combină flexibilitatea, confortul și manevrabilitate de neegalat, fără a compromite lunga tradiție Volvo în materie de calitate, siguranță și durabilitate.

Volvo XC70 se potrivește perfect pentru cei care caută cel mai bun vehicul pentru un stil de viață activ.

Volvo XC70 costă 3.000 de euro pe Mobile.de

Un astfel de exemplar, second-hand (anul primei înmatriculări – 2005), poate fi cumpărat cu 3.000 de euro de pe Mobile.de. Mașina are un rulaj de 412.000 de km.

Sub capotă se află un motor pe motorină de o capacitate de 2.400 cm³ ce produce 120 kW (163 CP). Mașina dispune de cutie de viteze automată și tracțiune integrală.

Suprafețele scaunelor acoperite cu piele oferă o senzație de lux, însă există și semne evidente uzură. Materialele de cea mai înaltă calitate erau prezente peste tot la momentul lansării modelului Volvo XC70.

Scaunele din spate sunt rabatabile 40/20/40, cu trei poziții, iar scaunul pasagerului din față rabatabil și spațiul de încărcare generos, acoperit cu mochetă, permit o flexibilitate maximă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide