Ar putea fi viitorul VW ID.4 GTX folosit de o bătrânică din Germania la biserică și la piață – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 20 dec. 2022 Știri auto

Ceva nou de Sărbători, aceasta a fost tema clipului publicitar al Volkswagen din 2010, care a furat câte un zâmbet de pe buzele tuturor la acea vreme. Iată că povestea continuă după 12 ani, dar cu un scenariu care să se potrivească noilor trenduri și popularității vehiculelor electrice.

Vechea reclamă (pe care o puteți viziona mai jos) o prezintă pe o doamnă ajunsă la o vârstă respectabilă care se hotărâse să își vândă mașina pe care o păstrase și o condusese cu mult drag. Clientul ei era un tânăr adolescent, cu puțină experiență în spatele volanului. În timp ce tatăl tânărului inspecta vehiculul destul de vechi, apar imagini din trecut cu momente frumoase, din care mașina a făcut parte, scrie motor1.com. Practic, reclama a vrut să laude fiabilitatea unui VW Golf.

 

Modelele electrice „aduc energia înapoi”

Noua reclamă reia povestea din momentul în care tatăl și fiul au plecat cu mașina doamnei. Personajele sunt interpretate de actori diferiți, însă legătura cu vechea reclamă este una cât se poate de clară. Fostei proprietare i se face dor de mașina care i-a fost companion de drum atâta timp și a regretat în cele din urmă vânzarea automobilului. Pentru a marca relația dintre cele două, aceasta și-a tatuat hatchbackul roșu pe braț.

Ca din întâmplare, femeia dă de un VW ID.4 GTX expus într-un showroom și decide să testeze noul vehicul.  Sloganul VW „Aduceți energia înapoi” se potrivește destul de bine cu această temă. Evident, VW dorește să promoveze că te poți distra cu mașinile sale electrice, în special cu ID.4 GTX și ID.5 GTX, ca și cu cele propulsate de motoare cu ardere internă. Fiind versiunea de înaltă performanță a vehiculelor electrice germane, scenariul noii reclame nu este nicio surpriză.

VW ID.4 GTX are o configurație cu două motoare, câte unul pe fiecare axă, care produc un total de 295 de cai putere sau 220 kilowați și un cuplu de 470 Newtoni-metri. Sprintul de la 0 la 100 de kilometri poate fi făcut în 6,2 secunde, având viteza limitată electronic la 180 de kilometri pe oră.

https://www.youtube.com/watch?v=h7O9kBNYP50

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide