Un șofer de VW Passat cu numere de Ilfov s-a dus să viziteze operele lui Brâncuși. Cum și-a parcat mașina? FOTO

Autor: ProMotor 26 mai 2021 Știri auto

Șoferul unui autoturism Volkswagen Passat înmatriculat în județul Ilfov a blocat accesul în Parcul Central din Târgu Jiu. Acesta și-a parcat mașina pe trotuar, chiar în fața parcului unde se află operele lui Constantin Brâncuși.

Culmea este că foarte aproape de locul unde a parcat bărbatul se află doi polițiști care sunt puși lângă operele lui Brâncuși pentru a le păzi, și care ar fi trebuit să intervină imediat.

”Mâine dimineaţă, la prima oră, aştept raportul directorului Poliţiei Locale referitor la acest incident. Dacă instituţia nu se dovedeşte eficientă, putem renunţa la ea definitiv. Nu accept să cheltuim sume importante de la buget pentru oameni care nu-şi fac treaba! Asemenea scene nu-şi au locul în municipiul Târgu Jiu, iar Poliţia Locală va rezolva problema, sau riscă desfiinţarea!“, scrie primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe pagina personală de Facebook.

Șoferul va fi amendat pentru modul în care și-a parcat mașina

Florin Băluță, directorul executiv al Poliției Locale Târgu Jiu, a spus că șoferul a fost identificat și urmează să fie sancționat. Totodată, acesta a mai spus că autoturismul a fost parcat în acest fel pentru o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, șoferul nu este scutit de răspundere.

Parcarea neregulamentară, sport național la români

După cum probabil ați observat, problema locurilor de parcare este prezentă în aproape toate orașele din România. Asta îi determină pe șoferi să parcheze pe unde apucă. De cele mai multe ori aceste parcări neregulamentare nu sunt sancționate de către polițiști, așa că situația se repetă în fiecare zi.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Marcel Romanescu



Comentarii
Inchide