Zeci de mașini clasice au fost lăsate să ruginească pe o proprietate din Anglia – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 03 ian. 2023 Știri auto

Vedem adesea colecții de mașini abandonate, dar există ocazii în care sunt descoperite adevărate comori, am putea spune. O colecție de zeci de mașini clasice, din care fac parte și modele Jaguar sau Rolls-Royce, a fost descoperită pe o proprietate din Anglia.

Mașinile clasice sunt foarte căutate printre pasionații auto, mai ales modelele care au rămas în istoria automobilismului. În definitiv, orice mașină veche poate fi un automobil clasic pentru cineva. Adeseori se întâmplă ca diferiți oameni să înceapă să colecționeze diferite mașini. Nu întotdeauna acestea ajung să și fie folosite sau restaurate și ajung să sfârșească prin diferite hale sau curți abandonate.

The Bearded Explorer ne prezintă o colecție absolut fascinantă de autovehicule abandonate pe o proprietate din Anglia. Mașinile lăsate afară, în curte, sunt destul de degradate. Plantele au crescut prin ele, iar intemperiile și-au spus cuvântul. Există mașini de toate felurile, de la Peugeot-uri 105, la Forduri Sierra sau chiar un Porsche 924.

Zeci de mașini clasice au fost date uitării

Din păcate, mașinile lăsate afară nu se află în cea mai bună stare, dar sunt și mașini care au fost ceva mai ferite de ploi sau alte asemenea. Vedem un MGB GT și un BMW 635 CSi al cărui interior nu arată rău deloc.

Vloggerul a reușit să pătrundă în hala principală, acolo unde se ascund adevărate bijuterii uitate de timp. Hala este plină de mașini clasice, de la Land Rover la MG sau Jaguar, sunt modele care, dacă se află într-o stare bună, pot valora mulți bani. În marea de mașini britanice, aventurierul nostru a zărit un Cadillac. În comparație cu restul mașinilor, această mașină americană este absolut imensă.

Vloggerul iese din hală și continuă drumul spre o altă parte din curtea în care sunt depozitate mașinile. Aici sunt și mai multe vehicule. Observăm un Golf 3 GTi, un Rolls-Royce care a rămas fără ornamentul consacrat, dar și un Porsche 944. A doua hală ascunde și mai multe mașini, dintre care multe se află sub diverse obiecte depozitate sau piese auto.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: The Bearded Explorer YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide