O hală plină cu mașini abandonate. Mai multe BMW, Mercedes-Benz și Volvo, lăsate să adune praf – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 30 dec. 2022 Știri auto

Într-o piață auto care trece printr-o perioadă haotică, atât din punct de vedere al prețurilor, cât și din cel al disponibilității modelelor, prețurile mașinilor second-hand au crescut. Acest lucru afectează și prețul mașinilor clasice, care vor fi tot mai rare odată cu noua eră a electricelor.

O hală plină de mașini a fost filmată de vloggerul kenjr. Aceasta ascundea o întreagă colecție de mașini, de la modele sport britanice, la limuzine Rolls-Royce sau motociclete.

Încă de la începutul videoclipului, putem câteva exemplare clasice de la BMW. Seria 3 E36, Seria 5 E34 sau Seria 7 E38. Pe lângă acestea, există foarte multe exemplare, tot nemțești, de la Mercedes-Benz, fie de epocă, fie mașini mai moderne, precum un Clasa E break din generația S211.

Zeci de mașini clasice, lăsate să ruginească într-o hală

Pe măsură ce înaintăm, descoperim și un Chevrolet Corvair, o mașină care are mai multe în comun cu Porsche 911 decât am putea crede. Corvair dispune de un motor cu șase cilindri boxer, răcit cu aer. Acesta este montat în spate, exact ca la faimoasa mașină sport germană. Modelul american a devenit subiect de discuție, ajungând să fie catalogat drept una dintre cele mai periculoase mașini de condus, o stigmatizare pornită de la modul în care suspensia mașinii lucra. În cazul virajelor abordate cu viteză, mașina putea scăpa de sub control, ducând la incidente nefaste.

Putem vedea foarte multe modele BMW, Mercedes, câteva Volvo-uri, dar și niște modele Saab. Persoana în cauză a adunat o colecție foarte cuprinzătoare, din care fac parte mai multe generații de mașini.

Există și modele mai moderne, precum exemplare de Seria 5 E39, atât în format de caroserie sedan, cât și break. Putem observa și un BMW Seria 3 E46 330 Ci, o variantă coupe cu motor în șase în linie de 3,0 litri, aspirat natural.

Dacă este să ne legăm și de alte modele sportive, printre aceste mașini se numără și un Volvo C70 din prima generație. Cel în cauză este un exemplar decapotabil.

Din câte putem afla din clip, hala a aparținut unui om în vârstă. Acesta nu a mai plătit taxele, așa că proprietatea a fost confiscată.

VIDEO

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: kenjr YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide