Zeci de TIR-uri şi autoturisme au fost implicate într-un carambol de proporţii – VIDEO

Autor: ProMotor 21 dec. 2020 Știri auto

Zeci de TIR-uri şi autoturisme au fost grav afectate în urma unui accident de proporții care a avut loc pe o autostradă din Pennsylvania, Statele Unite. Accidentul s-a petrecut miercuri, 16 decembrie. În urma acestuia două persoane au decedat şi mai multe au fost rănite.

În urma impactului de pe autostrada din Pennsylvania şi-au pierdut viaţa două persoane. Accidentul grav, în care au fost implicate 58 de vehicule, s-a produs din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

58 de vehicule au fost implicate

Vizibilitatea redusă, drumul alunecos, zăpada şi rafalele puternice de vânt au creat condiţii de circulaţie mult mai grele. Accidentul a avut loc miercuri seară, 16 decembrie, din cauza furtunii de zăpadă Gail, care a afectat autostrăzile şi şosele din 14 state americane.

Din informațiile prezentate de presa americană, o persoană a murit şi mai multe au fost rănite în caramabol. Conform poweroutage.us, portal care monitorizează penele de electricitate din SUA, 50.000 de locuinţe au rămas fără curent electric în nord-estul Statelor Unite.

În clipul de mai jos pot fi văzute zeci de camioane intrate unele în celelalte, iar unele sunt răsturnate de-a lungul marginii autostrăzii.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=3s5HFubbTVk

Sursă: fox56.com via adevarul.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: fox56.com



Comentarii
Inchide