ZEDSLY la Podcast cu Prioritate: „Când te grăbești, iei Golful” – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 13 feb. 2023 Știri auto

ZED este una dintre personalitățile cunoscute ale culturii auto de pe social media. Prima ediție Podcast cu Prioritate l-a avut ca invitat pe faimosul influencer.

ZED, pe numele său Silviu Zaharia, este un român care și-a petrecut o bună parte din viața sa în Austria. Dat fiind faptul că a vrut să încerce ceva nou, un alt stil de viață, la jumătatea anilor 2000, Silviu a decis că vrea să revină în România.

El se ocupă de un business care creează jante pentru autoturisme și spune că a vrut să ofere oamenilor un lifestyle pe care să îl adopte. Pentru Silviu, rețelele sociale sunt un mod foarte bune de a-și promova produsele: „Este felul meu de a mă vinde pe mine și produsul pe care l-am creat”. Chiar și așa, el nu s-a gândit că va ajunge atât de departe făcând asta.

De ce jantele sale au avut atât de mult succes?

Jantele lui ZED au un foarte mare succes în Germania și, conform spuselor sale, acest lucru este datorat culturii de acolo. El spune că societatea auto ajută la acest lucru. Oamenii de acolo investesc în mașinile lor. Oamenii își modifică mașinile și le place să o facă des, să existe o prospețime în modificări. Se pare că succesul stă în faptul că se concentrează pe utilizatorul final, iar Silviu spune că dealerii îi contactează pentru că oamenii le cer jante Z-Performance.

Și-ar lua o mașină electrică?

Silviu consideră că mașinile trebuie să insufle emoție și că inima unei mașini este motorul. Dacă nu are un motor, nu îi inspiră nimic. Nu se vede conducând o mașină electrică, tocmai pentru că îi lipsește emoția, acel ceva ce el apreciază la mașinile termice. Dacă va fi vreodată nevoit, va conduce și o mașină electrică.

Care a fost prima sa mașină?

Prima mașină pe care a avut-o a fost un Ford Fiesta și a obținut permisul la 19 ani, din cauză că părinții săi nu au avut banii necesari atunci când el avea 18 ani. El a condus acel Ford Fiesta timp de aproximativ 3 sau 4 ani, dar i-a plăcut, chiar dacă era veche.

Ce mașini deține ZED?

Lumea știe că Silviu se afișează pe rețelele de socializare cu mașini exclusiviste. El are în colecția Mașini precum BMW M3, Lamborghini Huracan, Porsche 911 sau un BMW E9 clasic. De asemenea, Silviu mai are și un Volkswagen Golf 5. Despre acesta spune că îi place foarte tare și că este cea mai practică mașină pe care o deține.

Care este mașina sa preferată dintre cele pe care le deține?

El vede mașinile sale în mod diferit, și pe fiecare o vede altfel și îi place modelul respectiv pentru caracteristicele proprii.

Cum arată mașina sa ideală?

Dacă ar fi să creeze o mașină perfectă pentru el, Silviu spune că nu are nevoie să facă asta. Pentru el, Lamborghini Urus este mașina ideală. De ce spune asta? El consideră că mașina arată bine, e făcută de un brand de renume, are loc, motorul V8 este suficient de puternic, iar aspectul exterior este impozant.

Câte mașini a condus până acum?

Chiar dacă nu are o evidență a mașinilor pe care le-a condus de-a lungul timpului, mașina sa preferată este Pagani Huayra.

Ce face ca o mașină să fie a lui ZED?

Din acest punct de vedere, pentru el sunt foarte importante culorile și tinde să nu folosească foarte multe. Consideră că mai puțin însemnă mai mult. De asemenea, trebuie să aibă suspensii bune.

Ce sfaturi are pentru tinerii șoferi?

El le transmite tinerilor care abia și-au luat permisul să conducă, pentru a dobândi experiență. Conducând, vei ști cum să anticipezi situații, cum să reacționezi în diferite situații. Experiența joacă un rol important. De asemenea, el recomandă și cursuri de condus defensiv.

Puteți urmări întregul podcast AICI. Podcast cu Prioritate apare o dată la două săptămâni, sâmbăta, la ora 19:00.

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide