Drive test Tesla Model 3 - Cea mai tare maşină din 2017 - VIDEO

Lansată în luna aprilie a acestui an ...

Lansată în luna aprilie a acestui an, Tesla Model 3 este una dintre cele mai aşteptate maşini din ultima perioadă. Norocoşii de peste ocean au apucat să o şi testeze, iar pentru pasionaţi, vizualizarea acestui clip se va face cu mari emoţii. 

Maşina poate fi deschisă cu telefonul sau un card, are o lungime de 4.673 mm, lăţime 1.930 mm, înălţime 1.422 mm, iar ampatamentul măsoară 2.870 mm. Caroseria este construită din oţel şi aluminiu dur.  

Tesla Model 3 nu are niciun head-up display, toată informaţiile fiind afişate pe un ecran tactil de 15 inci, poziţionat pe centrul planşei de bord. Pe acesta pot fi afişate viteza, energia rămasă şi toate comenzile sistemului multimedia, a navigaţiei şi a sistemului de climatizare. De remarcat ar fi că niciun buton nu mai există pe planşa de bord.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.